Vi har gravd........

.....det er vann i bua

Oppdatering: Desember måned er over oss, pølsebua har fått inn vann, den er malt innvendig og Tom Bryhn er ferdig med det elektriske anlegget. Så nå er det bare å vente på lysere tider og glede oss til innføring av Dalen-meny og storslagen offisiell åpning på våren.

Fredag og lørdag og søndag i uke 39 har vi drivi og gravd i bakken. Det er drenert foran hall nummer 3. Satser på at det skal ta unna vannet som har trengt inn i bygget, men det er nok fortsatt viktig å brøyte slik at snøen ikke blir liggende oppetter veggen. Videre er det gravd grøfter og gjort klart for å legge inn vann og strøm i pølsebua. Vi hadde to gravemaskiner og en lastebil i drift. Stor takk til gravemaskinførerne Geir Andreassen og Sølve Kristoffer Wang som jobba som guder. Hr Holm og Hr Wang sr har fungert som prosjektledere - dvs gjort ingenting - og sjåfører for fyllesjuke maskinførere. Så nå blir det snart servert pølser trekt i friskt ferkvann. Gled eder allmue. Og send en varm takk til de som har gjort jobben når pølsefettet legger seg rundt hjerterota.

Egentlig et meningsløst arbe' det her, men nå er det godt igang........

Geir drar i spaken........

Her skal strømmen strømme rett i pølsekjelen.

Det sies at Goggen - mannen med trehjuls Tempo og pølsebu i Drammen i hine hårde dager - det sies at han gikk fra pølsedisken, ut bak veggen og pissa, og rett inn og serverte nye kunder.  Før Mattilsynet ble oppfunnet. Grøfta vi har gravd gjør at våre pølseservitører kan pisse i vasken og attpå til vaske henda etterpå dersom man føler behov for det.......

                                                  

Her har unge Wang kledd kummen naken og gjort klar for røyrleggjaren.

Nærbilde av hølet vårt. Fine rene masser, litt røtter her og der, og en og annen meit. Ikke noe gull, bare kabler og dritt nedi her.

 

Nedenfor sitter resten av medlemsmassen og nyter at andre jobber. NB! Ingen grunn til dårlig samvittighet denne gangen. Vi hadde ikke behov for mer folk ved denne anledningen.