Styret / komitéer

Varamann

Komitéer

MC gruppa

MC – gruppa ble startet opp høsten 2015. Styret består av Thorbjørn Formo, Vidar Andersen og Terje Finnerud. MC - folket ser hverandre hver onsdag i sommerhalvåret på Burud. Da er vi sosiale og prater om motorsykler (alt annet regnes som tomprat). Vi kjører også en tur med veteranmotorsykler hver tirsdag (se egen terminliste). I tillegg arrangerer vi et MC –treff (Burudtreffet) i mai.

I vinterhalvåret møtes vi hver fjerde onsdag i måneden (se kalender).

Vi har samme inkluderende filosofi som i klubben generelt, nemlig at alle skal være velkomne i miljøet uansett hva du er interessert i av veterankjøretøyer.

Høsten 2018 er det etablert et samarbeid med Norsk Veteran Motorsykkel Club. Bl.a. med henblikk på felles arrangementer.

Thorbjørn Formo

Ole Johan 'Bassik' Krogsrud

Terje Finnerud

Førkrigsgruppa

Førkrigsgruppa er den ferskeste av undergruppene i Motorhistorisk klubb Drammen. Den ble startet 15. september 2021 av ildsjelene Frode Holm og Bjørn Lund.

Formålet med gruppa er å fremme bevaring og interesse for motorhistoriske kjøretøy fra før krigen, det vil si kjøretøy eldre enn 1940.

Medlemsmøtene holdes hver tredje onsdag i måneden fra klokka 18:00 i møtelokalet «3'ern» på Burud.

Møtene har som regel foredrag om et førkrigsaktuellt tema, ofte med film eller video.

Utlodning og kaffespleis.

Alle interesserte er velkommen!

Bjørn Lund

Frode Holm

Ungdomsgruppa

Vi ønsker å tiltrekke oss ungdom for å introdusere denne delen av befolkningen for en interessant og givende hobby. Vi kan tilby et trivelig og fra før ungdommelig og uformelt miljø. Medlemsmassen besitter enorme kunnskaper på mange plan, kunnskaper vi alle høster nytte av. Det er innkjøpt to biler til ungdomsgruppen. En Ford Transit som er i ferd med å bli "svartemaje"    -  politibil altså - og en Opel Rekord som allerede er restauerert som tidsriktig drosje. Arbeidet utføres av ungdommen uten at "gamle eksperter" skal delta. Imidlertid skal de "gamle ekspertene" bistå med kyndig veiledning og hjelp underveis.

Medlemmer under 30 år betaler halv kontingent,

• 13226872_1012633348790314_7895671249539622532_n.jpg
  • P6140288.jpg
  • IMG_9866.jpg

Bilansvarlige

Ansvar for alle klubbens biler. Alle forespørseler om lån/leie rettes til oss.

trollmann Odd Runar Holm,

universalgeni Atle Opdal,

Ford- og lastebilspesialist Lars Hagavold

Pluss Otto Werner - brukandes tel alt.

Teknisk kontroll

Klubbens representanter vedrørende tekniske og forsikringsmessige spørsmål vedrørende LMK-forsikring av ditt kjøretøy.

Arrangementskomité

Hovedansvar er servering ved de faste medlemsmøtene

Løpskomité

Terje Lund-Kristensen