SØK      

Hvor er Burud og Norsk Motorhistorisk Senter?

Møtedager på Burud

Hver eneste onsdag året rundt møtes vi på Burud. Fra ca kl 18 og utover. Vår berømte pølsebu  har åpent alle disse dagene slik at middagen kan inntas i selskap med gode venner. Det serveres pølser, brus, is, vafler og kaffe, men ikke Kvikk-lunsj. Kontanter er ikke nødvendig, vi har betalingsterminal og Vipps.

 

 

Hva skjer og når?

Motorsykkelprat

 MC-gruppa møtes hver fjerde onsdag i måneden i 2. etasje på «Tre’ern» på Burud for å prate litt motorsykkel (og det kommer som regel også noen og prater litt motorsykkel for oss).

  

 

Bli med på kjøretur – høsten 2019!

Bli med på kjøretur – høsten 2019!

 

MC – gruppa i Motorhistorisk Klubb Drammen synes vi bør lufte våre gamle motorsykler ved å kjøre en lokal tur hver tirsdag i sommerhalvåret. Vi møtes på Truck Stop’en i Geithus kl. 18.00. De som vil kan selvsagt kjøre direkte uten å kjøre «i kolonne».

Høstens kjøreturer ser slik ut:

 

  • Tirsdag 6. august:  «Lang» kjøretur til Vindfjelltunet, som ligger mellom Svarstad og Skien. Der stiller det flere hundre motorsykler hver tirsdag. Avstanden fra Geithus til Vindfjelltunet er 9 mil. De serverer MC-middagsbuffet til kr 150,-. Vi må reise tidlig, det betyr avreise kl. 17.00 fra Truck Stop’en i Geithus.
  • Tirsdag 13. august: Kjøretur Steinsfjorden rundt sammen med gjengen fra Stasjon’ i Hønefoss. Kaffe på Vik.
  • Tirsdag 20. august: Garasjebesøk hos Steinar Skretteberg på Syslemølla. Han har over 300 mopeder og motorsykler. Kaffe hos Bassik på Spone.
  • Tirsdag 27. august: Garasjebesøk hos Terje Finnerud i hans nye garasje på Heggensida i Vikersund
  • Søndag 1. september er siste kjøredag for Krøderbanen. Da starter vi fra Truck Stop’en kl. 11.00 og kjører til kløftefoss hvor damptoget ankommer kl. 11.47. Deretter kjører vi til Krøderen, tar kaffe der og ser neste togavgang kl. 13.15. Gjengen fra Hønefoss møter oss på Kløftefoss.

Onsdager møtes vi på Motorhistorisk senter på Burud!

 

Vidar Andersen, tlf. 410 60 490                        Thorbjørn Formo, tlf. 922 585 97

 

 

Medlemsmøter

 

 Medlemsmøtene avholdes første mandag hver måned kl 1900. Møtene har vanligvis et hovedtema som  foredras av innbudte personer, det kan være filmer og bilder som vises, og selvsagt et sosialt  aspekt.  Stedet er Åssiden kirke i Drammen. Det avholdes ikke møter i månedene juli og august.

Terminliste LMK 2019. Norge

Terminliste MHRF 2019 Sverige

Terminliste DVK 2019. Danmark.

http://www.veteranbil.dk/  Klikk videre på "kalender"

Terminliste FIVA -arrangementer 2019. Internasjonalt

Ukesplaner 2019

 

Motorhistorisk Klubb Drammen
E: post@mhkd.no

Kontaktinfo:

E: post@mhkd.no

Postadresse:

Postboks 2193
3003 Drammen