Verdens mest geniale oppfinnelse

Hva kom først? Høna eller hjulet?

Ernest Hemingway kom i hvertfall før Tor Anton Hassel - begge er født 21. juli.

 

At hjulet er en genial oppfinnelse kan ingen bestride, selv ikke oljebarna i MDG er uenige i dette. På dagen til Ernest og Tor Anton - det er forresten dagen til avdøde Robin Williams også - på denne dagen viste Burud seg atter en gang fra sitt aller beste.

Hjulet var hjertelig til stede. I form av svinghjul, løpehjul, strammehjul, bakhjul, forhjul og noen hjulbeinte. Hvis du leseren ser på dagens bilder - som ikke er så innmari varierte i typen motiv - ja da ser du at det er mye custom, jernbane og alskens typer hjul. Bortsett fra originale felger, de er det lite av. Kanskje for lite? Eller?

 

Mangfoldet som vi gjentar til det kjedsommelige er det som gjør at Burud ikke er kjedelig. Det er jo reine gledeshuset for oss petrolheads. 

 

Kos dere med bildene, bruk de gjerne til julekort.

 

Forresten så er klubben femti år i 2022. Da skal det slås på stortromma hele året igjennom. Har du forslag til artige aktiviteter tas de i mot med stor takk. Har du litt tid til overs så meld deg også gjerne til tjeneste både i styre, stell og daglig drift. Nye koster feier som kjent jævla bra...