Styret / komitéer

Varamann

Komitéer

MC-Gruppa

MC – gruppa ble startet opp høsten 2015. Styret består av Thorbjørn Formo, Vidar Andersen og Terje Finnerud. MC - folket ser hverandre hver onsdag i sommerhalvåret på Burud. Da er vi sosiale og prater om motorsykler (alt annet regnes som tomprat). Vi kjører også en tur med veteranmotorsykler hver tirsdag (se egen terminliste). I tillegg arrangerer vi et MC –treff (Burudtreffet) i mai.

I vinterhalvåret møtes vi hver fjerde onsdag i måneden (se kalender).

Vi har samme inkluderende filosofi som i klubben generelt, nemlig at alle skal være velkomne i miljøet uansett hva du er interessert i av veterankjøretøyer.

Høsten 2018 er det etablert et samarbeid med Norsk Veteran Motorsykkel Club. Bl.a. med henblikk på felles arrangementer.

Thorbjørn Formo

Terje Finnerud

Styremedlem 1

Ole Johan 'Bassik' Krogsrud

Ungdomsgruppa

Vi ønsker å tiltrekke oss ungdom for å introdusere denne delen av befolkningen for en interessant og givende hobby. Vi kan tilby et trivelig og fra før ungdommelig og uformelt miljø. Medlemsmassen besitter enorme kunnskaper på mange plan, kunnskaper vi alle høster nytte av. Det er innkjøpt to biler til ungdomsgruppen. En Ford Transit som er i ferd med å bli "svartemaje"    -  politibil altså - og en Opel Rekord som allerede er restauerert som tidsriktig drosje. Arbeidet utføres av ungdommen uten at "gamle eksperter" skal delta. Imidlertid skal de "gamle ekspertene" bistå med kyndig veiledning og hjelp underveis.

Er du en ungdom som vil være med på dette tar du kontakt med Lars Petter Skau, tlf 90556361

Medlemmer under 30 år betaler halv kontingent,

• 13226872_1012633348790314_7895671249539622532_n.jpg
  • P6140288.jpg
  • IMG_9866.jpg

Bilansvarlige

Ansvar for alle klubbens biler. Alle forespørseler om lån/leie rettes til oss.

Sjef (og kverulant) Asle Wang, tlf 98220266, asle.wang@mhkd.no ,

trollmann Odd Runar Holm,

universalgeni Atle Opdal,

Ford- og lastebilspesialist Lars Hagavold

Pluss Otto Werner - brukandes tel alt.

Teknisk kontroll

Tor-Stein Hella : Tlf. 90609884
Erik Holde : Tlf. 959 20 158
Klubbens representanter vedrørende tekniske og forsikringsmessige spørsmål vedrørende LMK-forsikring av ditt kjøretøy.

Arrangementskomité

Hovedansvar er servering ved de faste medlemsmøtene

Tom Bryhn : tlf.: 32 89 05 98
Tore Fridheim : tlf.: 958 73 529