SØK      

Del dine opplevelser

Har du vært med på noe interessant vil vi gjerne at du sender noen ord og bilder slik at vi kan legge det ut.  Gamle bilder er også særdeles interessant. Send til asle.wang@mhkd.no  

 

2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli

Styret informerer

04.06.2020

04.06.20

Det har idag vært styremøte i stiftelsen hos Øvre Eiker kommune.

Vi tror ikke myndighetene endrer på at de vil åpne for å ha inntil 200 personer innenfor gjerde på Burud 15/6. Vi vet det ikke sikkert før da, men vi legger opp til en åpning 17/6.
Det går ut en endelig melding på dette etter styremøte i klubben 15/6.
Smittevernstiltak må selvsagt følges. Det vil bl. annet si at vi kun kan betale i kiosken med kort eller vipps og at det vil være en egen person som tar på ketchup, sennep og syltetøy. Det vil bli telling i porten slik at det maks er 200 stk inne på anlegget.

Den andre tingen jeg vil informere om er det økonomiske situasjonen på senteret.
Vi fikk en økonomisk støtte fra kommunen i fjor og vi har fått kr.179.000,- i år, noe som er kjempeflott. Til neste år ser det bekymringsfullt ut. Pr. nå ligger det an til at vi ikke får noe som helst. Dette er bekymringsfullt. Vi er avhengig av en støtte på minimum kr. 150.000,- for å gå i null basert på de inntektene vi hadde i fjor. Årsaken er at de har en budsjettet pott penger å gå ut i fra. De er pålagt å gi Kunstlaboratoriet i Vestfossen, Buskerudmuseene Fossesholm og Nøstetangen en viss % sats ut i fra det stat og fylke bidrar med. Stat og fylke har økt sine støtter i forhold til i fjor. Da må også vår kommune øke sine. Dette gjør at potten blir tom og det blir ikke penger igjen til oss. Det jobbes med å se på muligheter slik at vi også kan få et tilskudd. Vi er optimistiske på dette, men må forholde oss til de faktiske forhold.
Dette gjør at kun det nødvendigste som må gjøres blir gjort. Utvidelse av uteparkering med ekstra utkjørsel fra området, samt utvidelse av enern blir lagt på is.
For å prøve å få inn så mye penger som mulig starter vi loddsalg på Volvo jeepen så snart senteret åpnes. Oppfordrer herved alle til å kjøpe lodd. Trekning vil bli foretatt til nyttår. Opel drosja vil ikke bli satt tilbake som drosje, men vil bli sivil og loddes ut neste sommer.
Siden vi er en stiftelse kan vi motta gaver. Håper det finnes noen snille onkler der ute. Om noen kan skaffe sponsorer eller komme med innspill på hvordan vi kan få inn penger er styret takknemlige.
Igjen, vi er optimistiske på at dette løser seg, men om dere kan bidra med ideer eller annet er takknemlige.
Senteret skal vare i mange, mange år til.

For styret
Jan Roger

Motorhistorisk Klubb Drammen
E: post@mhkd.no

Kontaktinfo:

E: post@mhkd.no

Postadresse:

Postboks 2193
3003 Drammen