SØK      

Del dine opplevelser

Har du vært med på noe interessant vil vi gjerne at du sender noen ord og bilder slik at vi kan legge det ut.  Gamle bilder er også særdeles interessant. Send til asle.wang@mhkd.no  

 

  

 

 

 

 

2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Vinteren er i anmarsj

08.09.2017

Hva skjer framover?

Vi har lagt bak oss en fantastisk sesong. Besøket på Burud har overgått hva noen har trodd kunne være mulig. Pr. 8. september har det kun vært fire onsdager med dårlig vær dette året. Og to av disse dårlige onsdagene var på vinteren, så været har virkelig vært på vår side. Det har vært arrangementer i hopetall i helgene og det har neppe vært en eneste dag porten ikke har vært åpnet.

Utover høsten og vinteren blir aktivitetsnivået naturlignok lavere, men glem ikke at det er åpen dag på Burud hver eneste onsdag året rundt. Det er hyggelig å kunne møtes for en prat også i mørketida. Betjeningen i pølsebua får noen få måneders velfortjent hvile, men det er fullt mulig å ta med en pose kaffe og litt vaffelrøre for å lage litt kos også på vinteren. Noen gjør dette, flere kan.....

Medlemsmøtene avholdes som tidligere den første mandagen i måneden i Åssiden Kirke kl 19.00.

MC-gruppa avholder sine populære møter med foredrag fjerde onsdag hver måned. I møterommet i hall 3 på Burud.

Dersom noen føler seg kallet hadde det vært hyggelig med møljelag før jul og kanskje et rockerbox-mesterskap etter jul. Meld fra du/dere som vil gjøre en innsats i den anledningen.

Ungdomsgruppa arbeider hver tirsdag ufortrødent videre med sin Ford Transit. Den som skal bli politibil. Blir nok ferdig i vinter den. Lakkert blir den i løpet av oktobewr/november.

Dugnadsgjengen har også planene klare. Drammensbilen skal gjøres ferdig denne vinteren. Vi har fått penger til jobben fra Drammen Bilskade og Lier Plast, samt noen enkeltpersoner, og vi får nye dekker av Eiker Motorshop. Mange lurer på hvor langt arbeidet har kommet, endog Statens Vegvesen som har gitt dispensasjon til registrering har etterlyst bilen. Rolf Maurseth har hatt møkkajobben med å fjerne all gammel maling, så nå gjenstår utvendig finish, håndbrekk, frontrute, litt småjobber her og der, samt trekking av sider innvendig. Men så var det rullen med skai som noen har rappa - den har ikke kommet til rette. Du som har tatt den får ikke brukt den - da blir du oppdaget -  så sett den ved porten en mørk kveld er du snill.

Vår kjære gamle buss skal også få litt stell i vinter. Nye hjullagere og nye kryss i mellomakslingen skal monteres med håp om litt mindre støy og vibrasjoner.

Er det ellers noe medlemmene savner eller noe som ønskes kommentert så gjør dette ved innlegg på Facebook eller ved å kontakte styret.

Ha en fin høst og vinter - snart er det vår.

Motorhistorisk Klubb Drammen
E: post@mhkd.no

Kontaktinfo:

E: post@mhkd.no

Postadresse:

Postboks 2193
3003 Drammen

Nyttige lenker: