19. juni på NMS Burud

En ny onsdagskveld går mot slutten. Jeg sitter og ser gjennom bildene fra kveldens besøk på Burud mens EM i fotball står på i bakgrunnen. Men jeg legger ikke så mye merke til fotballen. Min konsentrasjonsevne brukes til å laste opp bildene fra Burud.

Det som overrasket meg mest i kveld var uten tvil det store antallet biler som etterhvert dukket opp på senteret. Da jeg var på vei til Burud i 17 tiden var asfalten våt etter siste regnskur. Ved ankomst senteret oppdaget jeg at det faktisk hadde kommet en del biler allerede, men det var fortsatt god plass. En kort stund så det ut til å bli en rolig kveld med et passende antall besøkende. Men så plutselig kom sola, og dermed var det kø inn på senteret og man måtte snart åpne porten til uteparkeringen da det ble helt fult innenfor hovedporten. Men jeg tror ikke at det lag noe som helst demper på stemningen at noen biler sto på uteparkeringen. Det er jo noe vi er blitt godt vant med på gode dager.

I fare for å gjenta meg selv må jeg bare skrive at dette ble en ny kveld med mye fint kjøretøy og mange hyggelige mennesker.