Del dine opplevelser

Har du vært med på noe interessant vil vi gjerne at du sender noen ord og bilder slik at vi kan legge det ut.  Gamle bilder er også særdeles interessant. Send til asle.wang@mhkd.no  

 

  

 

 

 

 

2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Vi satte ny rekord og er verdensmestere i psykisk helse

14.06.2017

Burud er definitivt et jækla godt antidepressivum

Det er jo ikke mulig å være i dårlig humør på et sånt sted, med sånne mengder med fine kjøresaker og blant  så mange flotte mennesker. Slikt blir det trivsel av, og om overskriften er litt fleipete så er den også dypt seriøs. Vårt sted og andre kulturarenaer hvor folk trives er definitivt bra for den psykiske helsa. Om pølser, is og vafler er like positivt for den fysiske helsa?  Tjaaa....det gir vi bengen i, for på toppen av svære magar sitter det alltid et strålende fornøyd hue... Red. har mast på 300 besøkende kjøretøyer. Det ønsket ble etter all sannsynlighet innfridd idag. Svært vanskelig å telle, men vi hadde en periode 260 på en gang, så med alle som kom og kjørte har vi nok passert 300 med god margin. Det betyr 5-600 mennesker. Det er ekstra gledelig at så mange damer var med idag. Veldig viktig at vi involverer koner og kjærester i aktivitetene våre.

Som vanlig var køen foran kiosken lang og endeløs. Cecilie og Bjørn som var alene der idag utførte en jobb det virkelig står respekt av. Mens vi andre koste oss jobba de for harde livet. Tusen, tusen takk til dere.

Noen ganger lurer man på hvor langt suksessen Norsk Motorhistorisk Senter klarer å strekke seg mot himmelen. Må vi snart bygge parkeringshus og tribuner? Sikkert er det at vi er en av fylkets virkelig store kulturinstitusjoner. Blant de aller største faktisk. På grunn av forventet storinnrykk ble Drammens Tidende invitert. De gadd ikke svare på henvendelsen engang - og de skryter av sin dekning av lokal kultur. Jaja........vi greier oss utmerket godt uten dem, men skuffende er det.

Se bilder fra kvelden, kanskje ser du bilde av deg selv: http://www.mhkd.no/bilder-fra-burud-onsdager-2017/cms/154

Motorhistorisk Klubb Drammen
E: post@mhkd.no

Kontaktinfo:

E: post@mhkd.no

Postadresse:

Postboks 2193
3003 Drammen

Nyttige lenker: