Del dine opplevelser

Har du vært med på noe interessant vil vi gjerne at du sender noen ord og bilder slik at vi kan legge det ut.  Gamle bilder er også særdeles interessant. Send til asle.wang@mhkd.no  

 

  

 

 

 

 

2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Kongsberg Automobilselskap arrangerte Norgesløpet 2017

17.06.2017

med post på Burud

MHK Drammen stilte som gode naboer opp med et stort antall mennesker for å avvikle oppgavene i Skotselvveien 594 og alt gikk tilsynelatende veldig fint.

Dette var veteranbilløp i ordets rette forstand. Alle biler produsert tidligere enn idag er motorhistorie, men redaktøren har noen ganger etterlyst bruken av førkrigsbiler. Denne dagen kom det mengder av dem. Særdeles hyggelig å se  en hel masse varianter av biler og motorsykler fra åtti til hundre år tilbake og enda eldre. Frode Holm og Skvettlapp-Paulsen kjørte 1916 Dodge, Herr og Fru Schytte-Larsen kjørte Harley fra 1921. Det var noen få av de aller eldste, og mange fra tretti-tallet. Det ryktes at det var tre premier i hver klasse. Nevnte ekvipasje Holm & Paulsen var således sikret premie. Fortjent? Ufortjent? Tja.....det får kanskje Paven avgjøre.

Været var strålende, deltagerne var blide og nysgjerrige besøkende i hundretall var innom. Derfor er det underlig at en læregutt i bygging av maga - man kan så smått se resultater - Kjell Thon hadde bestemt at kiosken ikke skulle selge pølser denne dagen. Han satte hundrevis av mennesker på diett og skuffelsen blant publikum var stor. Det eneste vi kunne få servert var vafler og desperate av sult åt vi vafler. Ble ikke mette, men derimot kvalme. Imidlertid satte det alltid omtenksomme ekteparet Werner igang en aksjon med innkjøpte pølser, brød og løk slik at i hvertfall ikke funksjonærstaben skulle omkomme. De avverget en sultkatastrofe og reddet mange liv idag ekteparet Svanhild og Otto Werner. Det bør vanke medalje. Og Kjell: Du skal i sultestreik fram til neste helg. Det har vi bestemt!!!

Se 202 bilder fra dagen: http://www.mhkd.no/bilder-loep-og-arrangementer-2017/cms/155

Motorhistorisk Klubb Drammen
E: post@mhkd.no

Kontaktinfo:

E: post@mhkd.no

Postadresse:

Postboks 2193
3003 Drammen

Nyttige lenker: